«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

Ευχές για τις Γιορτές του Πάσχα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Μιχάλη Καρχιμάκη

Φίλες και Φίλοι

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αυτές τις Άγιες μέρες η σκέψη μας προσανατολίζεται στο διαχρονικό μήνυμα της προσφοράς και της αγάπης που συμβολίζει η μεγάλη αυτή χριστιανική γιορτή!

Ποια θέση έχουν οι παραπάνω αξίες στην εποχή μας, μια εποχή ορφανή από αξίες;

Σε μια κοινωνία όπου το καλό και το κακό, το αληθινό και το ψεύτικο, το δίκαιο και το άδικο τείνουν να είναι δυσδιάκριτα;

Ο σύγχρονος Έλληνας, μετέωρος κοινωνικά και χωρίς πυξίδα αξιών, αποκομμένος από το παρελθόν, και χωρίς αισιοδοξία για το μέλλον μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Εργάζεται και επιβιώνει σε μια χώρα, όπου κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια ένα κράτος φαύλο και αναποτελεσματικό, ένα κράτος αναξιοκρατίας και προχειρότητας.

Τα παιδιά μας ζουν σε μια κοινωνία χωρίς στηρίγματα και εγγυήσεις για ένα βιώσιμο μέλλον.

Εμείς, πρώτοι οι ενεργοί πολιτικοί, με τη σύμπραξη των ενεργών πολιτών, πρέπει να ανακόψουμε αυτή την πορεία της χώρας μας, της ζωής μας.

Σε μια εποχή απαξίωσης του πολιτικού κόσμου, και αναξιοπιστίας της χώρας μας είναι ανάγκη να αρνηθούμε την παραίτηση, είναι ανάγκη να αρνηθούμε την απόσυρση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να επεξεργασθούμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο κοινωνικό και πολιτικό σχέδιο για το μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Αρνούμαστε να αδρανήσουμε και να μην ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες τομές με συνυπόχρεους τους Έλληνες πολίτες στο εγχείρημα για την ανάταξη της χώρας μας.

Η μεγάλη αυτή χριστιανική γιορτή με τα ανθρωπιστικά της μηνύματα ας μας γεμίσει με πίστη και αποφασιστικότητα!

Για να απελευθερώσουμε τις κοιμισμένες δυνάμεις της κοινωνίας μας!

Για να δικαιώσουμε τη δύναμη της ύπαρξής μας!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: