«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

SOS! ΕΠΕΙΓΩΝ! ΠΟΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!!!!!!!!


Ένας γιατρός από την Ελβετία προσφέρθηκε να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την περίπτωση του μικρού Λιάκου στην Ελλάδα. Οι γιατροί του Ωνάσειου ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!!! Οι γιατροί του Ωνάσειου ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΟΙ για ΠΑΙΔΙ και βάζουμε ΟΛΟΙ στο στόμα μας το : «Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα». Λοιπόν, καιρός να το αποδείξετε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!! Ας απαιτήσουμε όλοι μαζί από τους γιατρούς του Ωνάσειου ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στον κο. Καλαγκο, έτσι ώστε η επέμβαση να γίνει στην Ελλάδα!!!!! Η να υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, έτσι ώστε η επέμβαση να γίνει στην Ελβετία!!!
Αυτή την στιγμή απευθύνω έκλυση προς τον υπουργό Υγειάς της Ελλάδας, προς ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της Ελληνικής βουλής, έτσι ώστε αν δεν θέλουν οι γιατροί του Ωνάσειου (μάλλον λόγου «κύρους»…?), να στείλουν οι ίδιοι επίσημη πρόσκληση στον Ελβετό γιατρό, έτσι ώστε η εγχείρηση να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα!!!!! Ας μην ξεχάσουμε ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!! Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ πρώτα απ’ όλα, να μην θέλει οποιοσδήποτε να βάλει σε ένα κομμάτι χαρτί λίγα λόγια καλής υποδοχής σε έναν γιατρό ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ που προσφέρεται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να ΣΩΣΕΙ μια ανθρώπινη ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, δίνοντας «σάρκα και οστά» στον όρκο του Ιπποκράτη!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
Εκπτώσεις θα κάνουμε και στους μισθούς μας και στις συντάξεις, και στις σπατάλες μας, και…., ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!!!!!!!!
Διαβάστε την ιστορία του μικρού Λιάκου όπως την βρήκα στο διαδύκτιο, γραμμένη από την απελπισμένη μαμά του ΕΔΩ:
http://agapiaxies.blogspot.gr/2013/01/sos.html



Ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με ταλέντα και με κέφι για ζωή!


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ....

Διαβάστε την επιστολή:

Ονομάζομαι Ηλίας Αλεξάνδρου του Αλέξιου και της Σουζάνας από το Βλαχιώτη Λακωνίας. Γεννήθηκα στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και θέλω απλά να σας μεταφέρω το πρόβλημά μου. Δεν ζητάω να με λυπηθείτε - δεν είμαι κακόμοιρο!!! είμαι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ - απλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας το κάνει.

Ζω λοιπόν με αναπτυξιακά προβλήματα...και εδώ και 5 χρ. με τραχειοτομία και έχω υποβληθεί και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς πριν από 4,5 χρ.

Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα υγείας με την καρδιά μου έχει υποτροπιάσει με αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια ζωής μου να στενεύουν. Οι καρδιολόγοι μου ο κος Ράμμος και ο κος Αζαριάδης από το Ωνάσειο δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ξανά και δεν μπορούν να με βοηθήσουν.

Η λύση βρίσκετε στην Ελβετία από τον κο Καλλαγκο – παιδοκαρδιοχειρούργο – ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές παρόμοιες επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη επιτυχία.

Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.

Μέχρι τη στιγμή αυτή τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει αν και ο κος Καλλαγκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας ζήτησε αυτό το τόσο απλό:« μια πρόσκληση από το Ωνάσειο», για να μπορέσει να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην Ελλάδα και να χειρουργήσει την δική μου μικρή καρδούλα.

Νοσηλεύομαι ήδη στο Νοσ. Παίδων Αγ. Σοφία με πνευμονικό οίδημα και ξέρω ότι οι οικονομικές αντοχές της οικογένειας μου έχουν εξαντληθεί μαζί και τα δικά μου περιθώρια ζωής……….

Σας ευχαριστώ που μου αφιερώσατε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας.

Ο μικρός Ηλίας

τηλ.επικοιν. 6945683728
Λογ. Εθνικής 497/746323-57

ΛΙΑΚΟΣ!!!! Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: