«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.» Ελιονορ Ρούσβελτ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Telegraph: Η φωτογραφία που θα σοκάρει τη Γαλλία - H φωτογραφία του 16χρονου Ρομά που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και πετάχτηκε σε ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ...







Η βρετανική Telegraph δημοσιεύει φωτογραφία του 16χρονου Ρομά που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και κυριολεκτικά πετάχτηκε σε ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ, μια ανάσα πριν από τον θάνατο.





Σχόλιο μου:

Ειλικρινά προσπαθώ να μην δημοσιεύω ποτέ φωτογραφίες φρίκης. Αλλά αυτό νομίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ να το δούνε ΟΛΟΙ που προτιμούν να κρατήσουν τα μάτια τους κλειστά.
Αυτό το γεγονός με έκανε και θυμήθηκα το περιστατικό με το ξανθό κοριτσάκι που τελικά αποδείχτηκε τσιγγανάκι από την Βουλγαρία. Περιστατικό που έβγαλε τις ρατσιστικές μάσκες μερικών «σοσιαλιστών» που έκριναν ότι "πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να κρατηθούν σε καταυλισμούς οι τσιγγάνοι, όπως έκανε ο Χίτλερ”. «Σοσιαλιστές» που έγραψαν στο fb φαρδιά- πλατιά ότι «καλά έκανε ο Σαρκοζί να διώξει τους τσιγγάνους. Καλά θα κάνουν όλες οι χώρες της ΕΕ να διώξουν τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους από την περιοχή τους». Εκτός που αναρωτιέμαι τι άλλα «προηγούμενα» μπορεί να έχει και με άλλα έθνη, νομίζω ότι όποιος συμφωνεί ρατσιστικά με τον Σαρκοζί δεν έχει το δικαίωμα να λέγεται ούτε κατά διάνοια «σοσιαλιστής»!!! Όσο για τα ονόματα τους, όσο και για το που γλύφουν φανερά και που κρυφά, προς το παρόν τα κρατώ για μένα. Διότι δεν αξίζουν καμιά διαφήμιση, έστω και μικρή, είτε πρόκειται για μια αρρωστημένη πλεκτάνη, είτε μόνο για τα κούφια τους μυαλά. (Αν και λυπάμαι ΠΟΛΥ να βλέπω έναν από δαύτους να εκμεταλλευτεί δημόσια τις φωτογραφίες που έβγαλε δίπλα σε μεγάλους ανθρώπους στους οποίους παρουσίασαν το ένα από τα πολλά τους πρόσωπα- μάσκες. Δυστυχώς.)
Είναι τα ίδια υποκείμενα που παλιά μιλούσαν εναντίον των Αλβανών, των Εβραιών, των ξένων γενικά, για να παρουσιάζουν τώρα τους «πολέμιους εναντίον του ρατσισμού». Είναι οι ίδιοι που έγλυψαν έναν πολιτικό –όπως και συνεχίζουν ΔΗΘΕΝ στα φανερά- για να καταλήγουν όμως να κάνουν like στην επίσημη σελίδα του αντιπάλου του. Ανεξάρτητα ηλικιών, ανεξάρτητα σε ποια χώρα μένουν, ανεξάρτητα των πιθανόν γνωριμιών τους (δυστυχώς!), ανεξάρτητα των χρόνων που δηλώνουν «σοσιαλιστές», τους απεχθάνομαι αφάνταστα. ΚΑΙ διότι με δαύτους ανάμεσα μας γεννιέται και αναπτύσσεται η ακροδεξιά στην κοινωνία.
Και όχι, δεν πρέπει να ανήκουμε σε καμιά ομάδα των αδικημένων για να πολεμάμε για το δίκαιο ΟΛΩΝ, πανηλίθια, ανεγκέφαλα, άκαρδα υποκείμενα που δηλώνετε και «χριστιανοί» εκτός από «σοσιαλιστές»… ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!! Που να το καταλάβετε εσείς όμως??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: